ОПЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕ, ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВА
ЦЕНА НА ДОСТАВАТА


Испораката за вашата нарачка започнува кога порачката е целосно потврдена и испратена кон нас.
(за да бидете сигурни дека вашата нарачка е направена откако ќе ги потврдите сите постапки треба да ве се појави број на нарачка кој започнува со 22MK1733127176 и истиот ќе ви биде испратен на емаил адресата која сте ја оставиле)

Откако вашата нарачка ќе биде потврдена, на емаил ќе добиете порака дека нарачката е примена и потврдена. Вообичаено време за достава на нарачката е 1-5 работни дена. Работните денови не вклучуваат саботи, недели или државни празници.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: MK