СОРАБОТУВАЈ СО НАС,
ИНФЛУЕНСЕР ИЛИ МОДЕЛ

 

Доколку сте заинтересирани да соработувате со нас како инфлуенсер за рекламирање на нашите производи на социјалните медиуми и надворешен маркетинг, ве молиме испратете ги вашите податоци и целосна презентација за типот на соработка што ни ја нудите, како и вашите конкретни барања.
Сите податоци може да ги испратите на емаилот [email protected]
 

Доколку сакате да бидете наш модел, ве молиме испратете ги вашите податоци на е-поштата [email protected]. При аплицирањето за модел, потребно е да ги наведете вашите димензии (висина, тежина, обем на гради, половина и колкови).

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: MK