Колекцијата Ambar x Shijakoska е во соработка со познатата инфлуенсерка Александра Шијакоска и истата колекција е со ЛИМИТИРАНИ КОЛИЧИНИ. 
Производите се достапни и за онлајн нарачки и во сите продавници на Ambar ширум Македонија.
C1528442
Парче
1.199 ден KDV Dahil
B0963153
Парче
849 ден KDV Dahil
M3241592
Парче
499 ден KDV Dahil
C3541643
Парче
1.849 ден KDV Dahil
E3105519
Парче
599 ден KDV Dahil
B3105519
Парче
349 ден KDV Dahil
C3541666
Парче
1.539 ден KDV Dahil
P3680298
Парче
899 ден KDV Dahil
B5570079
Парче
499 ден KDV Dahil
P0963011
Парче
799 ден KDV Dahil
B1445559
Парче
249 ден KDV Dahil
P1445596
Парче
899 ден KDV Dahil
B1445559
Парче
249 ден KDV Dahil
P3680321
Парче
849 ден KDV Dahil
C1528452
Парче
1.039 ден KDV Dahil
E1793175
Парче
549 ден KDV Dahil
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR